OnSite Kuljetuspalvelut​

ratkaisut rakennusalan kuljetustarpeisiin​

Palvelunkuvaus

Pystymme hoitamaan lähes kaikentyyppiset rakennusalaan liittyvät kuljetukset aina koneiden siirroista mitä erilaisempiin kappaletavarakuljetuksiin. Mitä haastavampi kuljetustarve, sen mielenkiintoisempi projekti meille! Kiireelliset kuljetukset ovat järjestettävissä lyhyellä varoitusajalla.

Pyydä tarjousta joko yksittäisestä rahdista tai kuljetussopimuksesta toistuviin kuljetuksiin meiltä. Uusimme ja päivitämme kalustoamme aktiivisesti vastaamaan erilaisia kuljetustarpeita.

Kuljetuskalustomme

Tällä hetkellä palvelemme vaihtolavalaittein varustetulla yhdistelmäajoneuvolla, jossa on kylkiaukeava kontti vetoautossa, ja perässä kuormatilaltaan 13,5 metrinen umpiperävaunu kolmen metrin sisäkorkeudella. Perävaunu on molemmilta sivuilta avattavissa, sekä varustettu aukeavalla liukukatolla, joka mahdollistaa lastauksen tehdashalleissa ja esimerkiksi torninosturipurun työmaalla!

Ajoneuvoyhdistelmä on saatavilla myös avonaisella perävaunulla, jossa on 13,5 metrin kuormatila ja noin metrin lastauskorkeus, sekä koneenkuljetuslavalla kuljetustarpeen niin vaatiessa. Tällä paketilla kulkevat näppärästi muun muassa koneet ja työmaatilat.

Haastavaan maastoon maansiirtokäyttöön ja kouranosturi- tai kahmaritarpeeseen löytyy 6×6 vetoinen vaihtolavalaittein varustettu kuorma-auto. Seuraavana kalustopäivityksenä vuorossa on puoliperävaunun vetoauto ja monipuolinen konelavetti.

© OnSite Palvelut Oy 2019