TYÖMAAPALVELUT

Ratkaisut työmaan perustamiseen ja logistiikkaan

TYÖMAAN PERUSTAMINEN
JA YLLÄPITO​

OnSite Palvelujen työmaan perustamisen palvelupaketti helpottaa rakennusprojektisi arkea.

Perustamme työmaan aluesuunnitelman pohjalta työvalmiiksi, sisältäen alueen aitaukset, työmaan sähköistyksen ja valaistuksen, sosiaali- ja varastotilat, roskalavat, työsuojelulain edellyttämät varusteet ja tiedotteet, sekä kameravalvonnan ja sähköisen kulunvalvonnan. Järjestämme tarvittaessa myös rakennusjätehuollon.

Palvelupaketin sisältö räätälöidään kunkin työmaan tarpeiden mukaiseksi, ja lisäksi tarjoamme myös osakokonaisuuksia työmaan perustamiseen ja ylläpitämiseen.

TYÖMAAN LOGISTIIKKA

OnSite Palvelut tarjoaa logistiikkaan ja logistiikan suunniteluun liittyviä palveluita yksittäisistä kuljetuksista kokonaisvaltaiseen työmaalogistiikan palveluketjuun.

Vastaamme nopeasti työmaalla syntyneisiin siirtotarpeisiin ja yksittäisiin kuljetustilauksiin, ja järjestämme kiireelliset kuljetukset lyhyellä varoitusajalla.

Suunnittelemme ja toteutamme kokonaisvaltaiset logistiikkaketjut tehtaalta työkohteeseen.

TYÖMAAN KONE- JA KALUSTOPALVELU

Kauttamme saat työmaallesi sen tarvitsemat koneet ja kaluston juuri silloin, kun niitä tarvitset.

Voimme toimittaa työmaallesi kaluston joko omien tai käyttämiesi yhteistyökumppanien valikoimasta. Omasta varastovalikoimastamme löytyy myös laaja valikoima rakennuskalustoa nopeasti pienempiin määrätarpeisiin.

Tyypillisimpiä kalustotarpeita ovat työmaa-aidat, keskukset ja kaapelit, työmaatilat ja varastokontit, valomastot, saksinostimet, kuormaajat, kurottajat lisälaitteineen ja erilaiset ammattikäyttöön tarkoitetut sähkötyökoneet sekä rakennustelineet.

Palvelupakettina tarjoamme työmaasi tarpeisiin täydellisesti varusteltua varastokonttia työkaluineen, kiinteään kuukausihintaan!

© OnSite Palvelut Oy 2019